Гривна "ШАМБАЛА" images

  • Гривна "ШАМБАЛА" images
  • Гривна "ШАМБАЛА" images
 
 


Гривна "ШАМБАЛА"

SKU: SH 075

Ancien prix: 44,00 BGN Remise 50%

Nouveau prix: 22,00 BGN

 

 

 

En stock

Le prix include TVA 20%, Frais de port ne sont pas inclus

Гривната е ръчно изработена от аметист, лунен камък, бял корал, розов кварц, метал (сребърно покритие с патина), текстилна корда.

Дължината се регулира.

 

Аметистът е камък на мира и равновесието. Прави нещата очевидни. В семейния живот може да донесе покой и блаженство. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби.  На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи.

Всички древни култури, свързвали лунният камък с Луната като го използвали при нарастваща Луна за любовна магия, а при намаляваща- за предсказване на бъдещето. През Средновековието пътешествениците носили лунен камък за защита. Вярвали също така, че носи щастие в любовта и късмет в хазартните игри. В Индия го ценяли като камък, който носи голям късмет и дава възможност на човека да вижда в бъдещето. Много хора намират лунния камък за особено успокояващ и го използват за да се освободят от стрес. 

 *страст, спокойствие на ума, грижа,  щастие, хармония, надежда, позитивна енергия.

За корала се казва, че дава мъдрост. Използва се за изграждане на стабилно емоционално равновесие и защитава от лудост. Предпазва децата. Пази при пътуване по вода. Носи позитивизъм, нервна сила и радост. Губи силата си когато се строши или стрие.

Розовият кварц е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Укрепва приятелството и лекува емоционалния срив. Помага в търсенето на подходящ партньор и бди над семейното щастие. Розовият кварц е амулет за преодоляване на болезнени раздели.Той носи на притежателя си нова любовна енергия и премахва енергията на стари емоционални рани, като ни учи да се обичаме повече.

 

Препоръчително е да не се мокри!Détails du produit


Catégorie: Тибетски гривни ШАМБАЛА

Marque: МЪНИСТО

Code du produit - SKU: SH 075Produits similaires


Гривната е ръчно изработена от вулканичен камък (лава) (12 мм), текстилна...
20,00 BGN
40,00 BGN
Гривната е ръчно изработена от тигрово око (12 мм), текстилна корда....
20,00 BGN
40,00 BGN
Гривната е ръчно изработена от син авантюрин (12 мм), текстилна корда....
20,00 BGN
40,00 BGN
Гривната е ръчно изработена от лунен камък (12мм), текстилна корда....
20,00 BGN
40,00 BGN